17 Nisan 2013 Çarşamba

Retro Tarzı Koltuklar Vivense.com'dan


Eskiyi yeniyle kombinleyerek farklı mekanlar yaratmak isteyenler, ama değişime nereden başlayacağınızı bilemeyenler için Vivense.com'da gördüğüm retro tarzı koltuk modellerinin parlak fikirler vereceğini düşündüm. Hemen paylaşmak istedim. :)

Tekli retro koltuklar, retro kanepeler ve salon takımları... Vivense.com'daki bu koltukları görünce neden hemen sizinle paylaşmak istediğimi çok iyi anlayacaksınız. :)

Haydi, gelin diğer retro koltuklara da bir bakalım. :)










Bu 3'lü retro kanepeler açılıyor ve yatak oluyor. Yani şık bir salon için rahatlıktan ve diğer ihtiyaçlarınızdan vazgeçmek zorunda kalmıyorsunuz.
Ve retro parçalardan ortaya çıkan muhteşem bir salon görüntüsü... Üstelik fiyatı da çok uygun. Bence http://www.vivense.com 'a girip bir inceleyin derim. Harika parçalar bulacağınıza emminim.

Görsel kaynak: http://www.vivense.com

4 yorum:

  1. vivensenin sitesinde saatlerce baktım bu mobilyaları bulamadım:( tam linki ya da mobilya ismi varsa iletir misiniz, teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünün sitedeki satışı kapanmış olabilir :/ Sizin için araştırdım. Evmanya.com'da var aynı kanepeler :) http://www.evmanya.com/kategori/2394-kanepe?marka_id=3894

      Sil
  2. merhabalar, vivensenin sitesindeki modelleri çok beğeniyorum; dayanıklı mıdır? güvenilir midir? internetten sipariş yanıltıcı olur mu?

    YanıtlaSil
  3. merhaba vivensedeki modelleri çok beğeniyorum, sağlam mıdır? internetten sipariş vermek riskli olur mu? kullandığınız bir marka mı?

    YanıtlaSil