15 Temmuz 2013 Pazartesi

Toprak Grubu Burçlarının (Boğa, Başak, Oğlak) Dekorasyon Tercihi

Sade, rahat, düzenli ve huzurlu... Toprak grubu burçlarının dekorasyon tercihlerini bu 4 ana tema belirler. Öyle dekorasyon trendlerini takip edeyim derdi yoktur bu grubun burçlarında. Kendi tarzlarını kendi yaratırlar.


Bir Boğa burcunun, Başak ya da Oğlak'ın evine girdiğinizde ilk dikkatinizi çekecek olan şey uyumlu ve düzenli bir görünümdür. Modern ile klasik eşyaların nasıl bu kadar iyi bir uyum yakladığına şaşırıp kalırsınız.


Toprak grubu burçlarının evinde daha çok toprak tonlarını görürsünüz. Sarılar, kahverengiler ve yeşiller... Bu gruba mensup burçlar evlerinde huzuru yakalamak için mutlaka bu renklerin hakim olduğu bir köşe yaratırlar kendilerine.

Köklerine sıkı sıkıya bağlı olan bu burçlar eski olanı her zaman yeniye tercih ederler ve eskiyi dönüştürerek onu hayatlarında tutmaya devam ederler.

Ayrıca sanata da düşkün olup evlerinin duvarlarını mutlaka kendi zevklerine hitap eden tablolarla süslerler.


Boğa, Başak ve Oğlak için düzen olmazsa olmazdır. O yüzden toprak grubu burçlarının evlerinde mutlaka gizli dolaplar, evi anında toplamalarını ve aradıklarını kolayca bulmalarını sağlayan bölmeler vardır.

Bahçeli bir eve hayır diyemeyecek olan bu burçların en sade ve doğal dekorasyon tarzına sahip burçlar olduğunu söyleyebiliriz. 

                                                                             ***

Şimdi siz söyleyin bakalım burcunuz ve dekorasyon tercihi uyuyor mu? :) 

3 yorum:

  1. evet evet bir boğa olarak tamda ben :)

    YanıtlaSil
  2. oğlak olarak tamda beni anlatıyo :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de başak burcuyum ve kesinlikle doğru olduğuna inanıyorum :) Biz toprak burçları sade ve gelenekseliz biraz :) Azcık da derli topluyuz :D

    YanıtlaSil