13 Eylül 2013 Cuma

Çalışma Masaları ve Çocuk Odası Dekorasyonu

Malumunuz haftaya okullar açılıyor. Hatta minikler bu hafta okula gitmeye başladı bile. Ben de daha çok bu minik öğrencileri düşünerek dekorasyon olarak neler yapabiliriz diye düşündüm ve bir sürü şirin mi şirin çalışma masası buldum. :)

Daha oyun yaşındaki çocukları bir masaya oturtup onlara ders çalıştırmak zordur. Yeğenimden biliyorum. :) Ama çalışma masasını biraz eğlenceli hale getirirseniz, odalarını onların isteklerine göre döşerseniz onlar için ders çalıştırmak daha kolay olacaktır.

Oyuncaklar çocuğumun aklını karıştırır, diye düşünmeyin. İkisini bir arada çok da güzel yapabilir. ;)

Odasının aydınlık olması için dekorasyonda açık renkli mobilyaları tercih edin. Bu hem çocuğunuza pozitif enerji verecek hem de ders çalışırken uykusunun gelme ihtimalini azaltacaktır.

Çocuğunuzun çalışma masasında arkadaşı ya da kardeşi için de bir yer hazırlayın. Birlikte ders çalışmanın ve grup çalışmasının ne kadar eğlenceli olduğunu görmesinin gelişimine katkısı çok fazla olacaktır.

Dekorasyondaki yaratıcılığınızı çocuğunuzun çalışma masası için de kullanın. ;)




Özellikle erkek çocuğunuzun bu tarz bir çalışma masasına bayılacağı kesin. :) Araba yarışı oynamayı ders çalışmaya tercih edeceği de :) Ama yine de o her şeyin en iyisine layık öyle değil mi? :)

Daha modern ve yaş itibariyle de daha üst sınıflardaki bir öğrenciye hitap ediyor bu çalışma masası. Ancak yine de odanın girintili bölümünün bu şekilde kullanılması çok hoş.

Umarım çocuğunuzun odasında yapacağınız küçük değişiklikler ve seçtiğiniz çalışma masası kolay bir ders yılı geçirmenize vesile olur. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder