17 Ocak 2015 Cumartesi

Sevgililer Günü Sofraları

Sevgililer Günü'nde evde baş başa romantik bir yemek yemeyi kim istemez ki :) 

Mumlar ve çiçeklerle süslenmiş iki kişilik Sevgililer Günü sofrası... Her şey kusursuz. Tıpkı hayalinizdeki gibi. Yemekler, masa dekorasyonu, müzik... Aklınıza gelebilecek tüm detaylar mevcut. 

Ama bir dakika, o da ne? Sofrayı siz hazırlıyorsunuz :) Üzgünüm kızlar, ama bu yazı da sizin için. :/ Erkeklerin Sevgililer Günü'nde size böyle bir masa hazırlayacağını düşünüyorsanız eğer, hemen kovalayın o düşünceleri aklınızdan. Yoksa hayal kırıklılığına uğrarsınız sonra :) 
Bu sefer de kendimiz pişirip kendimiz yiyeceğiz, yapacak bir şey yok. :) Varsın erkekler sadece eşlik etsin. :) 

Onlar Sevgililer Günü soframızda en önemli dekor olarak yerlerini aladursun, biz sofradaki diğer detayları düşünmeye başlayalım. :)

İşte Sevgililer Günü sofraları için birbirinden güzel fikirler:

Sevgililer Günü sofrası diye her şeyin kırmızı olmasına gerek yok öyle değil mi? Pekala pembe ile de sevgi dolu bir masa hazırlayabiliriz. ;)

Kalp deseni Sevgililer Günü sofrasının olmazsa olmazı. İster peçeteleri kalp şeklinde katlayın, ister kalp formunda tabaklarda sunum yapın, ama mutlaka kalplere masanızda yer vermeyi unutmayın.


Çiçekleri Sevgililer Günü masanızdan eksik etmeyin. 
Ya da siz en iyisi çiçek kısmını en sona bırakın. :) Belki sevgiliniz size çiçek getirir ve böylece onun bu hoş sürprizini sofranıza dahil edebilirsiniz. 

Kısacası, vazoları boş bırakmakta fayda var. ;)

Klasik bir sofraya küçük lezzetli detaylar katarak, o sofrayı Sevgililer Günü'ne hazır hale getirebilirsiniz.

Size fikir verecek diğer Sevgililer Günü masaları:

 



Bu arada erkekleri genellediğim için üzgünüm. Aralarında sevgililerine muhteşem sofralar hazırlayabileceklerin de olduğunu biliyorum :) Ama istisnaların kaideyi bozmayacağını da belirtmekte fayda görüyorum :)

Dimi kızlar? :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder