20 Eylül 2015 Pazar

Rengarenk Home Ofis Dekorasyonu

Rahatına düşkün yeni nesil home ofis çalışmayı tercih ediyor. Hâl böyle olunca evin bir bölümü ister istemez çalışma odasına dönüştürülüyor. Böylece evdeki ofis, yani home ofis diğer alanlardan farklı bir şekilde dekore ediliyor.

Bize de bol bol home ofis dekorasyonunu konuşmak düşüyor :)
Size şimdi anlatacağım home ofis dekorasyonu fotoğraftanda anladığınız üzere alışılmışların çok dışında, rengarenk! Bu kadar renk içinde insan nasıl dikkatini toplar, nasıl işine yoğunlaşır bilemem ama kendini her an enerjik hissedeceği kesin.

Haydi gelin hep birlikte bu renkli home ofisin detaylarına inelim.

Masmavi duvarlar, fuşya bir dolap, kübik formda rengarenk geometrik desenli bir koltuk, metal turuncu bir sehpa, onun altında siyah beyaz bir post halı...

Koltuğun üzerindeki kırlenler ve sehpayı dolduran objeler de rengarenk...

Home ofisin  diğer köşesinde bir dinlenme köşesi oluşturulmuş. siyah berjere oturup otantik yuvarlak pufa ayaklarınızı uzatarak biraz mola verebilirsiniz.

Bu home ofis dekorasyonunda o kadar çok dikkat çeken obje ve renk var ki her baktığınızda farklı bir ayrıntıya takılabiliyor gözünüz.

Bir çalışma odası için iddialı olsa da ben  farklı renk ve desenlerin uyumlu bir şekilde kullanıldığı eklektik dekorasyonun uygulanışını çok beğendim. 

Tek kelimeyle "Harika!" 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder