29 Mart 2014 Cumartesi

Karaca Home 2014 Yaz Koleksiyonu Bir Harika!

Her ne kadar bahar mevsiminde olsak da dışarıda sert bir rüzgar esiyor. Bir an insanın aklına yaz hiç gelmeyecek mi yoksa düşüncesi geliyor. :( 
Ama sonra vitrinleri, markaların ilkbahar - yaz için hazırladığı yeni tasarımları görünce bu karamsar düşünce hemen dağılıveriyor. :) Tabii ilgi alanı dekorasyon olunca benim üst baştan çok ev aksesuarları, yastıklar, nevresimler, perdeler, halılar... dikkatimi çekiyor. :)

Özellikle son zamanlarda Karaca Home'un kendi stilini yansıtan renk ve desenlerine bayılıyorum. Pastel tonların çiçeklerle zarif bir şekilde yorumlandığı yeni koleksiyonu baharı, yazın gelişini müjdeler nitelikte. İşte bu yüzden üşüyüyüp battaniyeye sarındığım bu bahar akşamında azıcık içim ısınsın istedim; Karaca Home'un 2014 yaz koleksiyonuna hep birlikte içimiz açıla açıla bakalım dedim. :)

24 Mart 2014 Pazartesi

Evmanya E-Dergi Çok Renkli


Evmanya E-Dergi'nin bu 28. sayısı. Blogger köşesinde Can Direkli yer alıyor. Ama bir sürpriz isim daha var. Görünce çok şaşırabilirsiniz. Çünkü ben çok şaşırdım. :) 

Haydi linke tıklayın ve sayfayı çevirin. Bakın bakalım orada kim var. :)


Not: Yorumlarınızı merakla bekliyorum. :)

16 Mart 2014 Pazar

Kendi Patchwork Halınızı Yapmak İster misiniz?

Patchwork modası evlerdeki etkisini sürdürmeye devam ediyor. Örtülerde, perdelerde ve tabii ki halılarda patchwork tekniği kullanılıyor ve son trendi yakından takip eden biz kadınlar ufak da olsa bu güzel tekniğin eşsiz eserlerine evde yer vermek istiyoruz. Ama bazen modaya ayak uydurmak pahalı olabiliyor. :/
Biz en iyisi bütçemizi sarsmadan kendi yeteneklerimizi kullanarak patchwork modasını eve nasıl taşırız ona bir bakalım. İsterseniz patchworkün en çok kullanıldığı halılardan işe başlayalım.

Kendi patchwork halımızı nasıl yaparız birkaç örnekle açıklayalım:

10 Mart 2014 Pazartesi

Renkli ve Desenli Bantlarla Yapabileceğiniz Dekoratif Fikirler

Elinizde rengarenk, desen desen bantlar olsa onlarla ne yapardınız? Hemen boş kavanozları ve şişeleri bantlarla süslemeye başlardınız öyle değil mi? :)

Basit bir fikir. Herkesin aklına gelebilecek ve çoğu kişinin uyguladığı cinsten. Ancak basit olanın her zaman en iyisi olduğunu unutmayın.

Bu basit fikri uygulamaya koyulduğunuzda ortaya harika vazolar, kalemlikler ve tabii çok daha farklı fikirler çıktığını göreceksiniz.