29 Mart 2014 Cumartesi

Karaca Home 2014 Yaz Koleksiyonu Bir Harika!

Her ne kadar bahar mevsiminde olsak da dışarıda sert bir rüzgar esiyor. Bir an insanın aklına yaz hiç gelmeyecek mi yoksa düşüncesi geliyor. :( 
Ama sonra vitrinleri, markaların ilkbahar - yaz için hazırladığı yeni tasarımları görünce bu karamsar düşünce hemen dağılıveriyor. :) Tabii ilgi alanı dekorasyon olunca benim üst baştan çok ev aksesuarları, yastıklar, nevresimler, perdeler, halılar... dikkatimi çekiyor. :)

Özellikle son zamanlarda Karaca Home'un kendi stilini yansıtan renk ve desenlerine bayılıyorum. Pastel tonların çiçeklerle zarif bir şekilde yorumlandığı yeni koleksiyonu baharı, yazın gelişini müjdeler nitelikte. İşte bu yüzden üşüyüyüp battaniyeye sarındığım bu bahar akşamında azıcık içim ısınsın istedim; Karaca Home'un 2014 yaz koleksiyonuna hep birlikte içimiz açıla açıla bakalım dedim. :)

Yeşil, pembe ve beyaz... Ve tabii ki markanın vazgeçilmezi çiçekler...
Mor çiçekli ve çizgili iki farklı desen... Bence bu nevresim takımını çift taraflı kullabilir, çizgilerden sıkıldığınızda çiçeklere geçebilirsiniz.
Patchwork modası Karaca Home'un bu pembe nevresim takımında kendisini hissettiriyor. Geometrik desenler yine floral desenlerle iç içe geçmiş.
Güller, kelebekler ve romantik el yazıları... 
Bende bu mavi çiçekli country tarzına hitap eden desenlerin pike takımı var. :) Henüz denemek nasip olmadı. tabii. :)  Çeyizimin en nadide parçaları arasına ekledim onu. 
Hep nevresimlerden pikelerden bahsettim ama Karaca Home'un ev tekstiline ait farklı ürünleri de var. Ve ev aksesuarları da. :)

Bu güzel ürünlere bakmaya doyamadığınızı biliyorum. O zaman Karaca Home'un 2014 yaz koleksiyonunu bir de katalogdan inceleyelim. Kendileri bu konuda da çok iddialı. ;)

http://www.karaca-home.com/en/kataloglar/2014-summer-katalogu/

1 yorum:

  1. Ben de bayılıyorum. Renk ve desenlerdeki romantik hava, kumaş dokusu çok hoş. Diğer ürünleri ile de göz dolduruyor. Beğendiğim bir kaç markadan biri.

    YanıtlaSil