30 Mayıs 2013 Perşembe

Bu Ayakkabı Dolaplarından Hangisini Alsam?

1 hafta olmadı yeni bir eve taşındım. O yüzden bayadır dekorolog'a yazamadım. :( İnterneti bağlatamadığım için uzun bir süre daha yazamayabilirim. Ama dün başvurusunu yaptım. Hemen bağlanır umarım.
Çünkü evin eksiklerini alırken sizden yardım almam lazım. :) Çok kararsızım çok...

Şimdilik en acil ihtiyaçlarım ayakkabılık, çekyat ve masa - sandalye takımı.

Karar vermeye hemen ayakkabılıktan başlayalım. Ortalık yerde ayakkabılar hiç hoş durmuyor çünkü. :)
Ben nette birkaç modele baktım ama hâlâ emin değilim. Gerçi hepsi birbirine benzeyen modeller. Belki bana hangi marka ve mağazadan almam gerektiği konusunda fikir verebilirsiniz.

Beğendiğim ve tabii yeni eve yakışabilecek tarzdaki ayakkabı dolaplarını hemen size göstereyim. Siz de bana hangi ayakkabılığı almam gerektiği konusunda yol gösterin. :)

İşte ayakkabılıklar...




Bu plastik ayakkabı dolapları tahmin ettiğiniz üzere IKEA'dan. 3'lü set halindeki ayakkabı kutuları 75 TL. Renk olarak büyük bir ihtimal beyaz olacaktır. Ama kırmızı ve siyah kombinasyonları da hoş durabilir. :)
 Bu ayakkabı dolabı Koçtaş'tan, fiyatı da 179 TL. Aynalı olması cazip geldi ama çok yüksek olduğu için lamba anahtarı arkasında kalıyor. Sanırım bunu baştan elemeliyim. :(

 Bu ayakkabılık da yine Koçtaş'tan. 119 TL olan bu dolabı ben beğendim. :) Beyaz, 4 kapaklı, ölçüleri de tam kapının yanındaki boşluğa uygun. :)

Bu ayakkabı modelini beğendiğim için paylaşıyorum. :) Nerede satıldığını bilmiyorum. Bilen varsa bana da söylesin lütfen. :)


Bu kırmızı 2 kapaklı ayakkabı dolabına ise Tekzen'de rastladım. Fiyatı 159 TL. 2 gözü olması benim işime gelmeyebilir.

Şimdilik benim baktığım ayakkabı modelleri bunlar. Görsellerden nasıl bir şey aradığımı az çok anlamışsınızdır. Bana yardım ederseniz çok sevinirim. :) Şöyle uygun fiyatlı, modern ve kullanışlı bir ayakkabılık olsun... Çok şey mi istiyorum yoksa? :)


3 yorum:

  1. ilk fotoğraftaki ayakkabılık nereden?çok ayakkabı alıyor diğerlerinden daha fonksiyonel bence ve daha şık .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En üstteki model nereden acaba bende merak ettim. Oldukça fazla ayakkabı almış


      Sil
    2. geç cevap için kusura bakmayın :/ artık dekorolog.com adresine yazıyorum. Oraya beklerim :) İlk ayakkabılığı IKEA ya da internetten satış yapan dekorasyon sitelerinden bulabilirsiniz. Küçük bir araştırma şart ;)

      Sil