17 Aralık 2013 Salı

Yaratıcı Yılbaşı Ağacı Fikirleri

Yılbaşına az bir zaman kaldı. Evinizi hâlâ süslemeye başlamadıysanız işe yılbaşı ağacından başlayabilirsiniz. Ama henüz bir ağaç da almadıysanız, ya da bütçeniz buna el vermiyorsa, şimdi sizlerle paylaşacağım yılbaşı ağacı fikirlerini kendi imkanlarınızla hayata geçirebilirsiniz.
Farklı, yaratıcı ve sıra dışı  yılbaşı ağacı fikirleri ile fazla para harcamadan üstelik daha çok eğlenerek kendi yılbaşı ağacınızı tasarlayabilirsiniz. Kitap, merdiven ya da oto lastiği ile yılbaşı ağacı yapmaya hazırsanız resimlere hep birlikte göz atalım.
 
Evinizin duvarından birini yeni yıl süslemesi için feda ederek yılbaşı ağacınızı bu duvara boyamaya başlayabilirsiniz. Renkler, süslemeler tamamen sizin yaratıcılığınıza kalmış.
Ama duvarı boyamak gibi bir düşünceniz yoksa yazı tahtalarını, su bazlı kara tahta boyalarını, yazılabilen duvar kağıtlarını ya da stickerlarını yılbaşı ağacınızı çizmek için kullanabilirsiniz. 
Seçim sizin.
Yılbaşı ağacınız illâ yeşil ve ihtişamlı bir şey olmak zorunda da değil. Kurumuş bir ağacı da süsleyerek sade ama şık bir yılbaşı ağacı elde edebilirsiniz.
Işıklı kabloları duvarınıza yılbaşı ağacı görünümünde asarak da orijinal bir fikri hayata geçirebilirsiniz.
Ve işte en pratik yılbaşı ağacı fikri. :) Kırk yıl düşünsem benim aklıma gelmezdi merdiveni yılbaşı ağacı yapıp süslemek. Ama şimdi çamaşır teliyle bile çılgın projelerim var. :)
Basit olan her zaman iyidir. Duvarınızı süsleyebileceğiniz bu fikir  yılbaşı ağacını aratmayacaktır  emin olabilirsiniz.
Birkaç tahta parçası, çivi ve süs ile de yılbaşı ağacı yapmanız mümkün.
Beyaz bir yumak, kırmızı bantlar ve yılbaşı süsleri ile muhteşem bir ağacın altına imzanızı atabilirsiniz.

Kitap kullanılarak yapılmış bir yılbaşı ağacı fikri... Kitaplarınızı bu iş için kullanır mısınız bilmiyorum ama yaparsanız da yangın tehlikesine karşı önlemenizi almayı unutmayın!
Evde değil de daha çok bahçenizde uygulayabileceğiniz bir yılbaşı ağacı fikri. Oto lastiklerini yeşile boyayın ve renkli ışıklarla süsleyin. Komşularınız çok kıskanacak emin olabilirsiniz. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder