23 Aralık 2013 Pazartesi

Yılbaşına Özel Örgü Fincan Kılıfları

Eşe dosta alacağınız yılbaşı hediyesi için "Şöyle kırmızı, kar taneli, ren geyikli fincanlardan bir tane aldık mı tamamdır." diye düşünüyor olabilirsiniz. Ama onlara gerçekten değer veriyorsanız, hediye seçiminde daha özenli olmalısınız.
Mesela siz yine fincanınızı alın, ama onu yılbaşına uygun hale kendi ördüğünüz fincan kılıfları ile getirin. :) Kendi ellerinizle hazırladığınız bir hediye onları daha çok mutlu edecektir.

Böylece yılbaşında fiyatı normalden 10 kat daha fazla olan fincanları almak yerine, sevdiklerinize daha önce hiç almadıkları bir şey hediye etmiş olacak; basit, düz renk bir fincanı ördüğünüz kılıflarla daha değerli hale getireceksiniz.

Tabii burada örgü örüp öremediğiniz sorusu akla geliyor. :) Eğer örgü size göre değilse, annenizden faydalanabilirsiniz. O bu sorunu anında çözecektir. :)


Noel Baba kıyafeti örmek biraz meşakatli olsa da hediye ettiğiniz kişinin yüzündeki şaşkınlığı ve mutluluğu görmek için uğraşmaya değecektir. Öyle değil mi? :)

Kırmızı beyaz çam ağacı figürleri ile süslenmiş bir fincan kılıfı... Eliniz örgüye ve motife alışmışken herkese örün derim ben. :)

Noel'in ruhunu yansıtan renkleri öreceğiniz fincan kılıflarında kullanmak "Şekil yapmakla uğraşamam." diyenler için güzel bir kaçış yolu olabilir. ;)

Bu da yılbaşı için örülmüş bir bardak tutacağı. 

Siz de eller yanmasın, kalpler hep sıcak kalsın istiyorsanız;
 yılbaşı için fincanlara kılıf örmeye başlayabilirsiniz.
Kolay gelsin. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder